np: She's a handsome woman
Sunk the glow and drowned in covers,

send for all your absent lovers things.

Koko päivän olen selaillut eri ratsastuslukioiden sivuja, moni paikka kiinnostaisi. Rautalammi, Ruoveden Ratsutalli, Tahko, Ruukin lukio, Päijänne-Instituutti, Ypäjän hevosopisto... useita vaihtoehtoja. Ja siihen kun vielä lisätään useita tavallisia lukioita, musiikkilukioita ja taidelukioita, ammattikouluista puhumattakaan, on äärettömän vaikea päättää, että minne hakee. Toinen juttu sitten on, että minne on mahdollista päästä.

Koko päivä on muutenkin ollut yhtä taistelua tämän flunssan ja kuumeen kanssa. Olo on äärettömän väsynyt, enkä kuule mitään, kun paine poskionteloissa niin epätasainen, eli voisin kohta lähteä hetkeksi sängyn päälle maate. Ainut hyvä puoli tässä sairastamisessa on, ettei tarvitse mennä tällä viikolla lainkaan kouluun. Sinäänsä hyvä juttu, mutta sitten taas kun sinne menee, niin ei ymmärrä mistään mitään, mikä puolestaan on sitten aika ikävä juttu.

Huomenna pitäisi mennä käymään eräällä tallilla katsomassa mahdollisesti tulevaa hoitohevosta. Kyseessä vaativan tason kouluratsu, toivottavasti tästä nyt sitten tulisi jotain, hoitohevonen olisi valtavan kiva pitkästä aikaa, ettei tämä harrastus nyt lopu kokonaan. Asiasta kymmenenteen, tuntuu että nenä lähtee irti tästä niistämisestä, taidan painua sängyn puolelle.

Love you.